Introductie

Escape is al 30 jaar actief op de Belgische reismarkt en legt zich volledig toe op kwaliteitsreizen waarin cultuur en comfort de twee sleutelwoorden zijn.

 

Escape specialiseert zich vooral in begeleide rondreizen, met ervaren reisleiders die u samen met de lokale gidsen, (die zowel Nederlands- als Franstalig zijn) tijdens uw reis vergezellen. Daarnaast schenkt Escape extra aandacht aan de individuele reiziger die een goed uitgebalanceerde à la carte reis wenst.

 

Welke reis U ook kiest uit de brochure, de cruiseschepen, hotels en service ter plaatse zijn steeds van het hoogste niveau. Kwaliteit is immers de rode draad doorheen de productie.

 

Escape staat voor degelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

 

Uw reisagent zal u vakkundig bijstaan bij uw reisvoorbereiding en kan hierbij een beroep doen op één van de Escape-medewerkers.

 

Samen stellen zij steeds alles in het werk om U het beste te bieden. Kies voor het kwaliteitsverschil met Escape.

 

 

 

Tunisie

Tunisie

Escape

Escape is al 30 jaar actief op de Belgische reismarkt en legt zich volledig toe op kwaliteitsreizen waarin cultuur en comfort de twee sleutelwoorden zijn.   Escape specialiseert zich vooral in begeleide rondreizen, met ervaren reisleiders die u samen met de lokale gidsen, (die zowel Nederlands- als Franstalig zijn) tijdens uw reis vergezellen. Daarnaast schenkt Escape extra aandacht aan de individuele reiziger die een goed uitgebalanceerde à la carte reis wenst.   Welke reis U ook kiest uit de brochure, de cruiseschepen, hotels en service ter plaatse zijn steeds van het hoogste niveau. Kwaliteit is immers de rode draad doorheen de productie.   Escape staat voor ...

Lees meer...

Newsletter