Videos
China

Ontdek ons aanbod op China

 

Geniet mee van de volgende hoogtepunten: Peking, met zijn muur en verboden stad. Xian, met het Terra Cotta leger. Hangzhou, de wieg van zijde en satijn. Suzhou, één van china's oudste steden om te eindigen met Shanghai, het shoppingsparadijs.

 
Egypte

Ontdek ons aanbod op Egypte

 

Glooiende landschappen rondom de delta en de smalle vallei van de Nijl, de gloed van de woestijn en van de okergele kliffen bij zonsondergang, de blauwe glans van het rivierwater, de indrukwekkende hoofdstad die nooit slaapt, de loomheid van de dorpjes wanneer de boeren op het land zijn en altijd weer die hartelijke ontvangst door de inwoners… wie kan aan Egypte weerstaan?

 
Hongarije

Ontdek ons aanbod op Hongarije

 

Boedapest, parel aan de Donau. Het heuvelachtige Boeda en het vlakke Pest worden gescheiden door de breed kronkelende rivier de Donau, één van Europa’s meest prestigieuze stromen en slagader van de economie. De enige hoofdstad ter wereld waar meer dan honderd warmwaterbronnen zijn. Een bezoekje aan de stadjes in de Donauknie, een excursie naar de Puszta en een boottochtje “Budapest by Night” zijn een absolute must voor de echte levensgenieter.

 
Indonesie

Ontdek ons aanbod op Indonesie

 

Eenheid in verscheidenheid is het juiste motto voor Indonesië. Meer dan 13.000 grote en kleine eilanden tussen Maleisië en Australië liggen verspreid van oost naar west over een afstand van ruim 5.000 km. De zuidelijke eilandenring kijkt uit over de Indische Oceaan. In het westen schuurt de grote massa van Sumatra tegen het schiereiland van Maleisië: de Straat van Malakka tussen de twee in is één van de drukste scheepvaartroutes ter wereld.

 
Japan

Ontdek ons aanbod op Japan

 

Het accent ligt hier op Kyoto, gekend voor zijn Nijo kasteel, de Kinkakuji tempel, het gouden paviljoen en het schitterende Heian heiligdom.

 
Jordanië

Ontdek ons aanbod op Jordanië

 

Hier wordt de koningsroute van Noord naar Zuid in de kijker gezet. Op weg naar de Dode Zee kom je voorbij Kerak en Madaba om dan verder weg te dromen bij Jerash, een van de best bewaarde Romeinse steden en als eindpunt wordt hier Amman getoond.

 
Maleisië

Ontdek ons aanbod op Maleisië

 

Gevangen tussen de moderne rijkdom en de authenticiteit, leeft dit land in een eeuwige tegenstelling tussen de voorspoed van haar koloniale steden en de verbazend primitieve gebruiken van oude stammen. Maleisië is het land van de Orang Utans, de orchideeën en de oudste jungles ter wereld.

 
Martinique

 

Deze video neemt je mee naar een ongerept bloemeneiland, behorende bij Frankrijk, gekend voor zijn mooie stranden, kristalhelder water en kleurrijke dorpjes. Ook zeer gegeerd voor watersporten....

 
Mongolië

 

Gelegen op de Mongoolse hoogvlakte en gekend als fascinerend land van de blauwe luchten en het land van Genghis Khan. Ongeveer een derde van de bevolking leeft in de hoofdstad, Ulan Batar. De landelijke bevolking leeft overwegend nomadisch in traditionele vilten tenten, yurten, en voorziet in haar levensonderhoud door veeteelt.

 
Nepal

Ontdek ons aanbod op Nepal

 

De belangrijkste bezienswaardigheden van Kathmandu en zijn vallei worden hier getoond, met hoogtepunten zoals Durbar Square, Patan (stad van metaal) en de Tibetaanse kloosters van Bodnath.

 
< Vorige
 1  2  3 


Pagina 1 van 3

Tunisie

Tunisie

Newsletter